//

Ватиканcькі єрархи теж вболівають за «Ювентус»

У Ватикані відбулася безпрецедентна зустріч місцевих вболівальників футбольного клубу «Ювентус» (Турін). Щоправда, був відсутній найбільш високопоставлений з них – держсекретар Ватикану кардинал Тарчізіо Бертоне, однак він надіслав учасникам зустрічі своє послання.


Проте присутніми були: заступник держсекретаря із загальних справ Архиєпископ Джованні Беччу, голова Адміністрації майна Святішого Престолу (APSA) Архиєпископ Доменіко Кальканьо, керівник Префектури Папського Дому єпископ Паоло Де Ніколо, головний редактор газети «Оссерваторе Романо» Джованні Марія Віан, а також комісар Ватиканської поліції і один з папських секретарів.


Прийшло на зустріч і саме керівництво футбольного клубу «Ювентус», а крім того – гравець цього клубу Алессандро Матрі та менеджери італійських мас-медіа на чолі з директором суспільного телебачення RAI. Кардинал Тарчізіо Бертоне в своєму посланні признався, що з раннього дитинства вболіває за «Ювентус», бажає клубу успішно стартувати в новому сезоні і від щирого серця благословляє його.


За матеріалами Сибирская католическая газета