//

Нове чудо кардинала Ньюмена?

Про історію дівчинки, яка перестала страждати від хронічних болей у спині під час перегляду телевізійної трансляції беатифікації кардинала Джона Генрі Ньюмена у Бірмінгемі - говорить британський тижневик "Catholic Herald". Церемонію беатифікації 19 вересня минулого року очолював Папа Бенедикт XVI.

 

 

Джек Салліван - постійний диякон від штату Массачусетс у Сполучених Штатах, випадок чудесного зцілення якого від хвороб, пов'язаних з хребтом, спричинився до піднесення на вівтар відомого конвертита XIX століття – повідомив католицький журнал, що мати дівчинки зателефонувала йому після беатифікаційної Меси оголосити, що біль, яку відчувала її дочка раптово зник.

 

 

Дівчинка страждала від синдрому рефлекторної симпатичної дистрофії - невиліковного захворювання, яке характеризується безперервним та сильним болем. У інтерв'ю "The Tablet"- ще одному британському католицькому тижневику - Салліван пояснив, що мати дівчинки перед цим просила його, щоб він помолився за її дочку, яка протягом двох років перебувала у лікарні.

 

 

Постійний диякон на церемонії беатифікації читав уривок Євангелія. Він зізнався також, що під час Меси молився за хвору. За його інформацією, вилікувана дівчинка мала вийти з лікарні до Різдва.

 

 

Салліван додав, що дві інші людини - чоловік і підліток - які брали участь у проваджених ним молитвах за зцілення у США, твердять, що вони були вилікувані.

 

 

Джерело: KAI