//

Мусульмани тероризують християнську сім’ю в Кенії

Минулого тижня група із семи мусульман напала на 23-річного християнина в Кенії і жорстоко побила. Цей випадок трапився через шість тижнів після того, як мусульмани напали на старшого брата хлопця.


23-річний Ібрагім повертався додому з магазину. Група мусульманських молодиків зупинила його неподалік дому, і один з них викрикнув: «Ось той хлопець, якого ми шукали! Нам не вдалося вбити твого брата, то сьогодні ми вб’ємо тебе». Після цього вони почали бити і копати Ібрагіма, і він втратив свідомість. Місцевим жителям вдалося відігнати нападників і перенести хлопця до його дому.


27 жовтня мусульмани напали на 25-річного Хассана, котрий є рідним братом Ібрагіма. Вони били його металевими палицями по голові, і залишили вмирати голим у калюжі крові. Мати подала заяву до міліції, і двох нападників заарештували. Однак невдовзі відпустили без розгляду справи, оскільки ті дали хабар на суму 10 тисяч кенійських шилінгів (110 доларів США).


Як повідомляє Compass Direct News, причиною нападів на цю родину є те, що вони – християни. 10 років тому сім’я переїхала до Кенії з Сомалі, коли помер батько сім’ї, і мати була змушена шукати притулку для себе та дев’яти дітей. Сім’я належить до церкви, яка таємно збирається по хатах, але місцеві мусульмани здогадуються, що вони є християнами, оскільки не ходять до місцевої мечеті.