//

Гарвардську премію вручили монс.Каніато за роботу з ув'язненими

Монс. Джорджо Каніато, головний інспектор італійських капеланів Відділу тюремної адміністрації і суду у справах неповнолітніх, отримав престижну Гарвардську премію за свою роботу з ув'язненими. Нагородження відбулося в Торонто під час конференції «Prison Fellowship International» («Міжнародного тюремного співтовариства»), найбільшої християнської організації, яка діє в місцях увязнення.

 

«Міжнародне тюремне співтовариство» представлене в 135 країнах. Гарвардська премія була вручена монс. Каніато як визнання 60 років його служіння на благо ув'язнених Італії і за його мудре керівництво на посту генерального інспектора капеланів італійської виправної системи. А в офіційному комюніке президент Італійського тюремного співтовариства р. Марчелла Рені заявила, що ця премія є визнанням цінної, мовчазної і невпинної діяльності на благо ув'язнених і молоді, проведеної всіма італійськими капеланами, для яких монс. Каніато став вчителем, а також духовним і професійним керівником.

 


Серед 800 учасників, які прибули до Канади із понад 130 країн, був присутній також монс. Джованні Д’Ерколе, помічник єпископа міста Аквіли і духовний радник Італійського тюремного співтовариства.

 

За матеріалами: Радио Ватикана