//

Владика Ігор відвідав парафію св. Володимира та Ольги

Високопреосвященніший владика Ігор (Возьняк), відвідав парафію св. Володимира та Ольги, що у Львові (вул. Симоненка, 5а). Візит відбувся з нагоди храмового празнику св. рівноапостольних Володимира та Ольги, а також відзначення 20 –ти літнього ювілею храму.

 

Під час Архиєрейської Божественної Літургіїї, в часі проповіді Архиєрей застановився над значенням зору в житті людини, зазначаючи, що духовна сліпота є значно не безпечнішою від фізичної. Застерігаючи вірних від небезпечних тенет догналівської секти, що діє прихованими технологіями, Високопреосвященніший владика Ігор закликав присутніх: «молитися за тих осіб, щоб вони покаялися й повернулися лицем до Господа».

 

Після завершення Архиєрейської Божественної Літургіїї настоятель храму митрофорний протоєрей Богдан Чабан подякував Високопреосвященнішому Владиці Ігору та всім прибулим священикам за спільну молитву, запевнивши, що завдяки невтомній та наполегливій праці священиків у Божому виноградику, «Церква Христова буде вічною і сили пекельні її не подолають». На завершення Архиєрей уділив всім своє Архиєрейське благословення та разом з усіма присутніми священиками освятив воду якою щедро окропив всіх присутніх та сакрально-культові речі, що принесли вірні у цей святковий день.


Віра Ценглевич
Джерело: Прес-служба Львівської архиєпархії