//

Викладачі курсу приготування до Св. Тайни Подружжя підвели підсумки річної праці

27 листопада, у вечірній час, в Комісії родини Львівської Архиєпархії відбулася  зустріч для викладачів курсу приготування наречених до Святого Таїнства Подружжя при Архиєпархіальному Центрі.

 

Очолив зустріч отець Тарас Фітьо, голова Комісії родини Архиєпархії, а також викладач цього курсу.

 

Серед присутніх були такі спеціалісти у сфері подружнього життя: отець д-р Богдан Тимчишин голова Комісії УГКЦ у справах родини, Наталка Ільчишин психолог-консультант системний психотерапевт, Мельник Оксана консультант з методів розпізнавання плідності  і бр. Дмитро Романко магістр богослов'я. На зустрічі викладачі ближче познайомилися один з одним та поділилися своїм досвідом праці з нареченими та подружніми сім’ями.

 

Також, було підведено підсумки року, і розглянуто різні пропозиції та ідеї, щодо покращення удосконалення розвитку навчання наречених пар. Викладачі домовились в майбутньому у приміщенні комісії створити консультаційні дні психолога і консультанта  з методів плідності, щоб бажаючі пари могли приватно обговорити свої потреби.

 

На завершення, отець Тарас подякував всім за спільну і плідну професійну працю на протязі цього року та побажав Божої допомоги у сповненні майбутніх задумів.

 

Повідомила секретар Комісії родини Львівської Архиєпархії Ліля Гуцол

Джерело: www.ugcc.lviv.ua