//

Відео і 3D тури християнськими святинями Єрусалиму

Jerusalem.com нещодавно повідомив про запуск свого сайту, на якому можна буде здійснити тривимірну екскурсію Храмом Воскресіння Господнього (Храм Гробу Господнього).


Як повідомляє преса: «У зв'язку зі зростанням скарг, що форми католицького виховання застаріли і не в змозі використовувати методи, які залучають молодь до християнства, чимало хто в Католицькій Церкві закликає до віднови і сучасних рішень, зрозумілих для молоді. Католицьке виховання починається з раннього віку, тому дуже важливо йти в ногу з часом і адаптувати його до існуючих і знайомих дітям форм».

 

Нещодавно Jerusalem.com запустив новий Додаток для iPad, що дає можливість здійснити тривимірну екскурсію в Храмі Воскресіння Господнього в Єрусалимі.

 

«Jerusalem.com – це ініціатива групи молодих фахівців, художників, дослідників, добре знайомих з світом сучасної глобальної технології. Мета проекту – зробити Єрусалим доступним для кожного в світі, не зважаючи на географічні, політичні та релігійні кордони. Jerusalem.com вкладає півтора мільйона доларів США для поєднання технології і віри, щоб створити нове та унікальне явище».

 

За матеріалами www.catholic.co.il