//

Відбулись реколекції для працівників Курії Львівської Архиєпархії

Цьогоріч реколекції для працівників Курії Львівської Архиєпархії тривали з 5 по 6 квітня у Реколекційно-відпочинковому центрі Львівської Архиєпархії (м. Львів, смт. Брюховичі). Духовним провідником для учасників  великопосних наук  був служитель храму св.. архистратига Михаїла (м.Львів, вул. Зелена, 385) та водночас працівник Церковної крамниці Львівської Архиєпархії о.-диякон Михайло Кушнір.

 

Разом з проповідником під час духовних повчань слухачі розважали над суттю та важливістю посту в житті кожного з нас. Протягом двох днів була можливість не лише послухати змістовні науки реколектанта, приступити до св. Тайн Сповіді, Євхаристії, а й взяти участь у молитовному читанні Святого Письма і переглянути духовні фільми повчального змісту.

 

Важливо зазначити, що цього року серед учасників реколекцій були здебільшого молоді особи, котрі нещодавно лише вирішили присвятити  свої вміння та таланти для розвитку нашої Церкви, працюючи в Комісіях Курії Львівської Архиєпархії  та на служінні в швейній майстерні при церковній крамниці й інших галузях структури Львівської Архиєпархії.

 

Завершились двохденні реколекції Божественною Літургією Напередосвячених дарів в переддень празнику Благовіщення Пресвятої Богородиці, яку очолив о. Ярослав Микитчин та наукою всечесного отця-диякона Михайла про Святу Тайну Покаяння.


Прес-служба Львівської Архиєпархії