//

Відбудеться 5-ий дитячо-юнацький фестиваль мистецтв «Струни серця»

У вівторок, 8 травня 2012 року  в конференц-залі Церкви  Різдва Пресвятої Богородиці (м.Львів, пл.. Йоана-Павла ІІ, 1) відбудеться 5-ий дитячо-юнацький фестиваль мистецтв «Струни серця», організований відділом освіти Сихівського району та Парохією  Церкви Різдва Пресвятої Богородиці. Розпочення  святковий концерт о 14 год. 30 хв.

 

Фестиваль організовується з метою, щоб виявити та заохотити талановитих та обдарованих дітей загальноосвітніх навчальних закладів району; сприяти утвердженню духовних цінностей серед дітей та юнацтва; відзначити найкращих виконавців; формувати релігійний світогляд засобами мистецтва.

 

В заході візьмуть участь близько 150 юнацьких колективів від шкіл Сихівського району в номінаціях : Солісти-вокалісти, Вокальні та Вокально-інструментальні ансамблі, Читці (художнє читання), Літературно-музичні композиції на релігійну тематику. Серед них журі фестивалю  відзначить та нагородить грамотами і дипломами мистецькі колективи,  окремих виконавців і дасть аналіз творчого рівня.

 

5-ий ювілейний християнський фестиваль  мистецтв запрошує підтримати найкращих виконавців своєю присутністю!

 

Додаткова інформація за тел.: моб. 096 458 2 429, тел. 2223126, контактна особа – Людмила Ступець

 

Прес-служба Львівської Архиєпархії