//

У Валенсії відкривається IV Міжнародний конгрес католицької освіти

У Католицькому університеті Валенсії  ім. св. мученика Вінсента (UCV) 4 травня починає роботу IV Міжнародний конгрес католицької освіти XXI століття, повідомляє Аciprensa. Конгрес, на який запрошені католицькі викладачі, вчителі, учні і студенти з різних країн, продовжиться до 6 травня.


Головна тема зустрічі  «Освіта для досягнення внутрішнього миру: вклад чину єзуїтів і кармелітів в освіту».

 

Конгрес проходить в культурному центрі Банкаха. Серед заявлених тем доповідей числяться «Божа благодать як допомога у виховному процесі. Духовні вправи св. Ігнатія Лойоли і Ratio Studiorum ордену єзуїтів», «Освіта в роботах Е. Штайн (E.Stein)», «Педагогічне досягнення відкриття і відновлення внутрішнього миру в «Внутрішньому замку» св. Тереза Ісуса».

 

Серед доповідачів відомі вчені і викладачі: Філіп Г. Рензес (Philipp G. Renczes) з Папського Григоріанського університету, Клер Марія Штуббеман з центру релігійних досліджень Бургоса, Бегонья Лафуєнте з Католицького університету Авіли і ін.

 

В рамках конгресу буде представлена також культурна програма: театральна постановка «Зeлія і Луї: виховання св. Терези від Дитятка Ісуса», концерт в єзуїтській церкві, в якому візьмуть участь глава інституту священної музики ім. Папи Олександра VI Йозеф Луіс Домінго і органіст Вісент Рос.

 

Джерело: www.sedmitza.ru