//

У школах Німеччини учні-мусульмани б'ють німецьких дітей-атеїстів

Учні-мусульмани вже давно стали більшістю в багатьох школах Німеччини, і діти-німці часто змушені міняти школу по кілька разів, щоб позбавитися від переслідувань своїх агресивних однокласників, розповідається в відео-репортажі SaveFrom.net, опублікованому журналісткою італійського журналу "Panorama" Ензе Феррері.

 

Відповідно до даних журналістського розслідування з приводу інцидентів, пов'язаних з переслідуваннями дітей в одній зі шкіл Німеччини (назва школи та міста приховані), освітній і виховний процес у школах часто сходить нанівець через відсутність дисципліни і неконтрольованої агресії з боку дітей мігрантів-мусульман.

 

Учень молодших класів Міхаель розповів в інтерв'ю, що зазнав нападу однокласників-мусульман, після того як вони дізналися, що він німець і не вірить в Бога: «Мене питали, хто я: німець, турок чи араб? Я сказав, що німець. Потім я сказав, що не вірю в Бога. Тоді вони зібрали ще більше хлопців зі старших класів і напали на мене. І схоже відбувається регулярно».

 

Показовим в даній історії є те, що Міхаель - типова дитина з мультикультурної німецької родини нового типу: мати його - німкеня, а батько - турок.

 

Учениця тієї ж школи на імені Селін розповіла, що також періодично зазнає переслідувань і тиску з боку однокласників-мусульман: «Вони постійно знущаються і насміхаються з мене, переслідують через те, що я – німкеня. Пристають: чому я не мусульманка, чому я християнка? Обзивають негарними словами».

 

96% учнів даної школи - іммігранти. Вчителі та адміністрація відмовляються коментувати ситуацію, побоюючись опинитися в списку «расистів», що прирівнюється до негласної «анатеми». Батьки також побоюються уславитися «ксенофобами», або просто не хочуть втручатися у справи дітей, залишаючись часто в стороні від їхніх проблем.

 

Єдине, що залишається робити цим дітям - це кочувати зі школи в школу в надії, що їх наступний клас виявиться більш толерантним до німецької «нацменшини».

 

За матеріалами sedmitza.ru