//

У Римі проходить Конгрес католицьких гінекологів

Міжнародна федерація католицьких лікарів, що налічує близько 50 тисяч членів, організувала в Римі конференцію, на якій обговорюється питання гідності материнства. Для участі в цій події з’їхались представники з усього світу.


Розповідає Хосе Марія Сімон Кастелві, Президент Міжнародної католицької медичної асоціації:


«Організація FIAM, яку я очолюю, є Міжнародною федерацією католицьких медичних асоціацій із 70-ти країн світу. В деяких країнах є кілька таких асоціацій. Наприклад, у США та Італії є близько 200.»


Двісті учасників сьогоднішньої конференції роздумують над цінністю материнства та роллю гінекологів.  Серед присутніх є звичайні практикуючі лікарі, а також кілька лідерів рухів за життя.


Розповідає Хосе Марія Сімон Кастелві:


«Цьогорічний конгрес обговорює питання материнства на всій планеті. У заможних країнах існують напади на материнство шляхом злочину абортів, а у бідних країнах існує велика проблема у зв’язку із несанітарними умовами  та високою смертністю матерів під час пологів.»


Знаходження шляху для подолання цих проблем є основною ціллю Міжнародної федерації католицьких лікарів. Вони мають на меті допомагати та проводити ефективні семінари для медиків-професіоналів для того, щоб сприяти покращенню життя матерів і їх дітей у кожній країні.


За матеріалами Romereports.com