//

У Пакистані троє озброєних мусульман зґвалтували християнку

Зґвалтування жінок-християнок в пакистанському штаті Пенджаб стало "звичною справою", при цьому "поліція захищає винних", а не жертву. Так  священик Джілл Джон з Лахорської єпархії  прокоментував недавнє зґвалтування матері п'ятьох дітей. Сім'я постраждалої спробувала знайти справедливість, проте поліція і суд встали на сторону насильників. Правозахисні організації вимагають від уряду країни покарати винних і корумпованих  вартових порядку, повідомляє 24 вересня "AsiaNews.it".


Інцидент стався 15 вересня, коли 32-річна мати п'ятьох дітей Аріфа Муштак (ім'я змінене в цілях безпеки) поверталася з роботи. Коли вона виходила з автобуса, двоє місцевих мусульман схопили її, а третій приставив їй до лоба пістолет. Вона почала кричати і просити відпустити її. Замість цього озброєні чоловіки затягнули жінку в будинок і зґвалтували. 
Коли чоловік постраждалої звернувся в поліцію, мусульмани стали йому загрожувати, щоб  він забрав заяву, інакше його дітям доведеться пройти через те ж, що пережила його дружина. Поліція також захищає злочинців і тисне на чоловіка постраждалої жінки, щоб він забрав заяву.

 

Католицький священик Джілл Джон закликав шефа поліції штату Пенджаб і міністра юстиції Пакистану покарати корумпованих поліцейських і захистити сім'ю християн.

 

За матеріалами www.portal-credo.ru