//

У Новий 2012 рік з Ісусом Христом

У молитовній призадумі та духовній віднові увійшли у Новий 2012 рік учасники першої Школи духовності та євангелізації Львівської Архиєпархії, створеної за благословенням  Преосвященного Владики Венедикта.

 

Змістовні та проникливі конференції на тему «Таємниця Воплочення – як початок відкуплення людини», які провадив отець Миколай Фредина, ректор Семінарії Святого Духа, чергувались з працею у малих групах, з подальшим спільним обговоренням. Така методика  сприяла більш глибокому сприйняттю та засвоєнню почутого.

 

Зерна духовного повчання, та євангельських істин щедро засіяні отцем Миколаєм, знайшли місце у душі і серці кожного слухача. Усі без винятку мають потребу у духовному зрості, без жодних вікових обмежень, адже слухачами цієї школи були  люди від 16 до 62 років, яких об’єднав довкола себе Ісус Христос – наш Спаситель.

 

31 грудня о 21.00 годині до молитовної частини програми Школи духовності долучились ще понад сто чоловік, щоб разом подякувати Господеві за прожитий рік і просити Божого Благословення на Новий 2012 рік.

 

Гучний голос церковних дзвонів сповістив присутніх про наближення півночі. Всі разом заспівали Державний Гімн України «Ще не вмерла Україна», відтак з виголосом: «Благословенне Царство Отця і Сина і Святого Духа…», і увійшли у Новий 2012 рік.

 

Після завершення Божественної Літургії розпочалося новорічне святкування, з іграми, конкурсами, та запальними танцями. Новорічну розважальну програму організували та  провели аніматори  Молодіжної комісії Львівської Архиєпархії УГКЦ. 

 

Успішний перебіг християнської зустрічі Нового 2012 року став можливим завдяки  спільній та злагодженій співпраці ректорату Семінарії Святого Духа, Комісії з питань євангелізації та Молодіжної комісії Львівської Архиєпархії УГКЦ.


Віра Ценглевич,
Голова Комісії з питань євангелізації Львівсько Архиєпархії УГКЦ

 

Джерело: www.ugcc.lviv.ua