//

У Львові буде Святвечір для бездомних

Пам’ятаючи про потребуючих громадян Львова та родинність величного свята Різдва Христового, Центр обліку та нічного перебування бездомних громадян розуміючи соціальний обов’язок подарувати радість митей спільного святкування, а також дарувати увагу соціально вразливим людям, організовує Святу Вечерю для бездомних мешканців нашого міста.

 

    Вечеря складатиметься з традиційних для українського столу страв – це кутя, пампухи, голубці, інші страви. Приємно зазначити, що в організації вечері нам допомагають благодійники, підприємці, за що ми їм дуже вдячні.

 

    директор Центру обліку та нічного

    перебування бездомних громадян

    о. Олег Федоренко.

 

Святвечір відбудеться цієї п’ятниці, 6 січня, о 19.00 год. у приміщенні Центру обліку та нічного перебування бездомних громадян, що за адресою: вул. Кирилівська 3а, для близько 40 осіб, котрі отримують в Центрі соціальні послуги.

 

    Бездомні громадяни, які перебувають у складних життєвих обставинах, особливо, потребують відчути миттєвості Різдвяного святкування та радості єднання, тому організація таких акцій є важливим елементом у соціальній реабілітації цих громадян, а долучення благодійників, якнайкраще символізують у переддень Різдва, єднання довкола потреб знедолених

    в. о. директора департаменту гуманітарної політики

    Ольга Павлюк.

 

Джерело: city-adm.lviv.ua