//

У Львівській Архиєпархії стартує турнір на здобуття футбольного кубку

8 жовтня 2011 року у Львівській Архиєпархії УГКЦ на стадіоні Молодіжного професійного навчального центру імені св. Івана Боско (Вул. Кривчицька дорога, 17а), стартує турнір на здобуття футбольного кубку, присвячений Покрову Пресвятої Богородиці. Для участі у грі допускаються парафіяльні команди до складу яких не можуть входити професійні гравці вищої та першої ліги.

 

Як розповів організатор спортивного заходу, Голова Молодіжної комісії Львівської Архиєпархії о. Тарас Милян, турнір проходитиме у двох турах; за здобуття футбольного кубку 8 жовтня змагатимуться гравці віком від 14 до 17 років, а 22 жовтня відбудеться футбольний турнір для молоді від 18 до 25 років.

 

«Ми прагнемо, щоб молодь згуртовувалася довкола спільно мети. Футбольний турнір – це захід, який допоможе не лише зібрати членів команди, але й вболівальників, іншими словами, уся парафіяльна спільнота братиме участь у турнірі. Важливо, що у проведенні цього спортивного свята нам усіляко сприяє Львівська міська рада». – розповів о. Тарас.

 

Варто зауважити, що турнір є не лише спортивним змаганням, але усі його учасники перебуватимуть під духовною опікою священика. Додається правило моральної поведінки, за яке гравця буде видалено з поля без права повернення, а саме: забороняється ненормативна лексика, бійка, агресивна поведінка, прирікання зі суддею.

 

За додатковою інформацією звертайтеся за тел. 067 660 35 27, 093 705 46 42.

 

Джерело: Прес-служба Львівської Архиєпархії