//

У Лондоні четверо мусульман напали на викладача історії релігій

Четверо мусульман напали на викладача історії релігій, оскільки вирішили, що він проповідував «чужі релігії» дівчаткам-мусульманкам. «Борці з прозелітизмом» проломили Гар Сміту голову і порізали ножем лице, передає Daily Mail.


У нападі брали участь четверо молодих мусульман: Акмол Хусейн 26 років, Шейх Рашид 27, Азад Хусейн і Сімон Аллам. Нападники використовували ніж для паперу «Стенлі», залізну арматуру і уламок бетонного виробу.


Сміт, який також є главою відділу релігійної освіти в Центральному фонді шкіл для дівчат в Боу на сході Лондона, отримав серйозну травму черепа.


У розпорядження прокуратури попали аудіо-записи, зроблені злочинцями напередодні нападу, в яких говориться про те, що Сміт засуджується за «викладання інших релігій нашим сестрам». Запис був обнародуваний на засіданні Королівського суду Снаресбрука. Прокурор Сара Вуайтхаус визнала даний речовий доказ достатнім для визнання очевидним релігійного мотиву у складі злочину.


Обвинувачені вже визнали себе винним в навмисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень. У співучасті в нападі також визнали винним 23-річного Бадруззаха Удіна, який допомагав нападаючим ховати скривавлений одяг.

 

Джерело: www.sedmitza.ru