//

У Хмельницьку біля храму відкрили дитячий спортивний майданчик

У Хмельницьку з нагоди храмового празнику Різдва Пресвятої Богородиці відкрили дитячий спортивний майданчик. За словами настоятеля храму о. Івана Данкевича «в першу чергу він призначений для діточок, які внаслідок складних життєвих обставин опинилися на вулиці. Адже в долях цієї малечі так мало радощів. Відкритий майданчик і для діток із навколишніх будинків та для всіх бажаючих», - повідомили у прес-службі «Карітас–Хмельницьк».

 

Проект вдалося втілити в життя за сприяння міжнародного благодійного фонду Карітас України, його партнера у Хмельницькому - ХОБФ «Карітас». Відчутну допомогу надали і прихожани церкви Різдва Пресвятої Богородиці.

 

В урочистостях взяли участь представники обласної та міської влади. Зокрема заступник голови Хмельницької обласної адміністрації Лілія Віталіївна Бернадська у своєму вітальному слові від імені голови Хмельницької Обласної Державної адміністрації Василя Степановича Ядухи подякувала декану Хмельницького деканату о. Івану Данкевичу за його працю у місті Хмельницькому та на теренах області та вручила найвищу нагороду області - почесну грамоту Хмельницької Обласної Державної адміністрації «за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди Дня незалежності України».

 

Департамент інформації УГКЦ