//

У Івано-Франківській Архиєпархії молились за дітей сиріт

11 листопада 2012 р. Б. з ініціативи Комісії УГКЦ у справах родини та з благословення Високопреосвященнішого Архиєпископа і Митрополита Івано-Франківського УГКЦ Кир Володимира Війтишина  у храмах Івано-Франківської Архиєпархії було проведно “День молитви за дітей сиріт”.

 

В сам день Високопреосвященній Владика відвідав парохію свв. Бориса та Гліба  с. Коросточі, Бурштинського протопресвітеріату, Івано-Франківської Архиєпарїі УГКЦ. В часі Божественної Літургії на сугубій ектеній Владика молився за дітей-сиріт:

 

 

Ще молимося за зцілення сердечних ран дітей, що пережили досвід відкинення власними батьками, щоб Бог дарував їх мир і душевний спокій, молимось Тобі, Господи, вислухай і помилуй.

Ще молимося за родини, які з різних причин не мають можливості виховувати власних дітей або ж не приділяють їм належної уваги. Відкрий, Господи, їхні серця і допоможи їм віднайти в собі дар батьківства та Твоєю любов’ю об’єднай розділені сім’ї, молимось Тобі, Господи, вислухай і помилуй.

Ще молимось за усіх парафіян, благословенних даром батьківства, щоб вони, обдаровані Божою благодаттю, виконували свої обов’язки добрих батьків та виховували своїх дітей з турботою і любов’ю у християнській вірі, молимось Тобі, Господи, вислухай і помилуй.

 

диякон Юрій Прилепський,
заступник голови Комісії у справах родини
Івано-Франківської Архиєпархії УГКЦ

 

Джерело: http://rodunaugcc.com