//

США: єпископи і блогери разом про Церкву і ЗМІ

11 листопада єпископи США обговорять зміни у світі суспільних медіа та їх наслідки для Церкви під час дискусії з блогерами та іншими користувачами соціальних мереж в Балтіморі. "Зустріч з соціальними медіа: діалог єпископів і блогерів" буде передувати щорічній осінній Генеральній асамблеї Конференції католицьких єпископів Сполучених Штатів. "Ми сподіваємося, що ця зустріч принесе плідні обговорення та глибоке розуміння того, як соціальні медіа та Церква можуть збагачувати один одного", - сказав єпископ Джон Вестер з Солт Лейк Сіті, голова комітету єпископату з комунікацій, один з організаторів заходу.

 

На зустрічі буде представлений аналіз за 2012 р., проведений Центром прикладних досліджень і апостольства на тему "Католицькі нові медіа та їх використання в Сполучених Штатах", а потім відбудеться відкрита дискусія над документом.

 

"Єпископи і блогери" - це продовження обговорення, початок якого був в квітні 2011 р. у Ватикані, коли Папська рада із засобів масової комунікації і з культури зібрали разом блогерів з усього світу.

 

За матеріалами be.radiovaticana.va