//

Невідомий убив вагітну жінку і сам застрелився біля вівтаря католицького храму в передмісті Мадрида

Невідомий, що проник до католицького храму в передмісті столиці Іспанії, убив вагітну жінку, а потім вчинив самогубство. Команда Прибула медиків, що прибула на місце трагедії, провела кесарів розтин прямо у будівлі церкви і врятувала дитину, повідомляє 30 вересня "Седмица" з посиланням на "Herald Sun" і AP.

 

Інша жінка, що сиділа біля жертви, була поранена випадковою кулею під час стрілянини, яка трапилася безпосередньо перед Літургією у церкві св. Марії в передмісті Мадрида, де проживають переважно багаті мешканці, розповіли у поліції.

 

Загибла вагітна жінка всього за кілька днів повинна була народити немовля.

 


Свідки повідомляють, що стрілянина сталася у той момент, коли десятки людей готувалися до вечірньої літургії, а парафіяльний священик вже надягнув богослужбовий одяг.

 

У поліції повідомили, що, за попередніми даними розслідування, не виявлено жодних стосунків, які пов'язували б 34-річного вбивцю і 36-річну жертву. У поліції відмовилися назвати імена обох в інтересах слідства, а також заявили, що поки не бачать ніяких мотивів цього звірського злочину.

 

У той же час іспанська газета "El Mundo" повідомила, що вбивця став на коліна перед вівтарем церкви перш, ніж він вистрілив собі в голову, і що він був другом убитої жінки. "El Mundo" також повідомляє, що дитина, що з'явився на світ за описаних драматичних обставин, є хлопчиком.

 

За матеріалами sedmitza.ru