//

Американку притягують до суду через християнські переконання

Рое Марі Бельфорті (Roe Marie Belforti), котра працювала секретарем в міському муніципалітеті в Ледіярд ((Ledyard, New York), заявила, що її совість віруючої християнки не дозволяє їй підписувати дозволу на шлюб, що видаються одностатевим парам, передає CWN з посиланням на New York Times.

 

Будучи християнкою, чиновниця опинилася в скрутному становищі: вона зобов'язана виконувати новий закон штату, що дозволяє одностатеві «шлюби», але не може це робити згідно своїх переконань. Жінка намагалася пригасити цей внутрішній конфлікт, запропонувавши содомітам звертатися із запитами на дозвіл шлюбу не безпосередньо до неї, а до її колеги по роботі.

 

Тим не менш, позиція, яку зайняла Рое Марі Бельфорті, викликала невдоволення в однієї лесбіянської пари, і вона прагне вигнати чиновницю-християнку з муніципалітету. З цією метою пара содоміток порушила судову справу, суть якої  полягає не в тому, щоб отримати дозвіл на шлюб (який вже їм гарантований), але добитися того, щоб християни, котрі відкидають одностатеві «шлюби», надалі не могли займати посади у владних структурах.

 

За матеріалами www.sedmitza.ru