//

Християни – ловці людей, а не зберігачі акваріума

Поширену думку, що католики не читають Біблію, намагалися заперечити більше 200 осіб з усіх США, які взяли участь у Міжнародній конференції з дослідження Біблії. Більшість із них – це особи, які проводять велику кількість часу,  читаючи та вивчаючи Святе Письмо.


Триденна конференція в місті Шарлот у штаті Північна Кароліна зібрала чоловіків і жінок різного віку з понад 33 штатів – деякі прибули навіть із Гавайїв. Люди зібралися, щоб поговорити про Святе Письмо, дізнатися більше про такі питання, як гріх, спокуси і вигнання нечистої сили, а також щоб стати більш досвідченими в апологетиці.


Гектор Моліна, католицький євангелізатор з 20-річним досвідом душпастирського служіння, звернув увагу на важливість проповідування Христа на рівні суспільства. "Американське суспільство вороже до євангелізації", – сказав він. – "Нас обмежують у визнаванні нашої віри. Але ми маємо святий обов'язок ділитися дорогоцінним даром, який ми отримали: словом про Христа". На думку Моліни, читання та вивчення Біблії дозволяє християнам бути "ловцями людей, а не зберігачами акваріума".


За матеріалами Радыё Ватыкана