//

Втомилися чекати в черзі, щоб побачити музеї Риму?(+відео)

Частиною неповторності Риму є його великі музеї. Але відвідування їх, зазвичай, означає очікування у довгих чергах. Відтепер є пропозиція, яка може змінити все це. Вона називається «Omnia Vatican & Rome». Це карта, яка полегшує життя туристам і паломникам, які відвідують Рим і Ватикан.

 

Розповідає єпископ Ліберіус Андреатта, Віце-президент Opera Romana Pellegrinaggi: "Ми зібрали все разом. Однією покупкою онлайн або через будь-яке агентство клієнти отримують три повних дні, які повністю організовані. З карткою ви не витрачаєте час. Клієнти можуть отримати історичний, культурний та релігійний погляд на саме місто та його 2000-річчя християнства ".


Пакет придатний протягом трьох днів і включає в себе необмежене використання громадського транспорту Риму. Можна включати туристичні автобуси і, звичайно, квитки до Музеїв Ватикану, і навіть включені Ватиканські Сади. 'Omnia Vatican & Rome' також має аудіо гіда до чотирьох папських базилік, Мамертинської в'язниці, Колізею, Римського Форуму і Палатину.


"Це організовано через високий попит з боку туристів і паломників, які відвідують Рим і не завжди можуть знайти повний маршрут, в якому зацікавлені. Вперше він пропонує послуги міських служб, а також культурні тури по Риму і Ватикану" – сказав єпископ Андреатта.


Ціна становить 85 євро для дорослих і 55 для дітей (дітям до 12 років послуга надається безкоштовно). Крім карти міста пакет також містить календар релігійних заходів та графік Літургій по всьому місту.


За матеріалами: Rome Reports