//

У Мексиці відбудеться V Національний конгрес екзорцистів

У Мексиці впродовж вересня-жовтня 2011 р. відбуватиметься V Національний конгрес екзорцистів, пише прес-центр архиєпархії Мехіко. У зустрічі візьмуть участь священики, екзорцисти, психіатри з Італії та Мексики.

 

Головною темою конгресу буде звільнення та зцілення хворих. Відповідно до інформації прес-центру, зустріч проходитиме під назвою «Проблеми душі і духовна терапія екзорцизмів в пастирській турботі про хворих».

 

Як пояснив головний координатор екзорцистів архиєпархії Мехіко отець Педро Мендоса Пантоха, конгрес проводиться для священиків-екзорцистів і тих , що не займаються екзорцизмом, а також для мирян, зацікавлених в співпраці зі своїми священиками в справі пастирського зцілення хворих душ.

 

Священик пояснив, що метою цієї події є «вивчити досвід психіатрів і фахівців в області психічного здоров'я з метою використання цих знань в служінні екзорцистів». В рамках зустрічі обговорюватимуться теми, пов'язані зі схильністю до психічних розладів особи, фізичні і екологічні причини, які сприяють їх виникненню і відмінності шизофренічних розладів від інших видів психічних захворювань.

 

Джерело: Седмица.Ru