//

На Оболоні встановлено хрест

2 липня в Урочистість Непорочного Серця Марії відбулося освячення земельної ділянки на Оболоні, що 2004 року Київська міська державна Адміністрація виділила під будівництво храму. Також було встановлено та освячено хрест і табличку – паспорт об’єкту.

 

Молитовно підтримати прихожан парафії Св. Франциска прийшли представники усіх київських римсько-католицьких спільнот. Розпочали молитвою на розарії, просячи заступництва Пресвятої Діви Марії. «Маріє, май в своєму Непорочному Серці справу будови костелу», адже, як відомо з будівництвом пов’язано ряд трудностей (невеличка група мешканців прилеглого будинку заважає розпочати будівництво чинячи протести).

 

Все ж таки віряни могли сьогодні молитися на плацу. Об 11 годині було встановлено та освячено хрест Його Преосвященством єпископом Станіславом Широкорадюком. Опісля Владика з дванадцятьма священиками  звершив Святу Службу Божу, молячись за людей, які не хочуть прийняти знаку Божої любові і не дають можливості розпочати будівництво храму.

 

На завершення зібрані вірячи поцілунком ушанували нововстановлений хрест. На обличчях багатьох можна було зауважити сльози радості та віри в те, що хрест допоможе подолати зло. Саме з такою надією кожний повертався до своєї домівки залишаючи будівельну ділянку.

 

Вірячи у Боже милосердя та Його справедливість просимо молитися за вірян парафії Св. Франциска, щоб могли збудувати святиню.

 

Джерело: Католицький Медіа-Центр