//

У Римі Сестри Служебниці обиратимуть Головну Настоятельку

До Риму з’їжджаються Сестри Служебниці з Канади та Польщі, Аргентини і США, Бразилії й України, Словаччини, Сербії та Чорногорії, представниці Згромадження УГКЦ, присутнього у 15-ти країнах світу. У Вічному місті протягом трьох тижнів (3 – 24 липня) відбудеться ХІІ Загальна Капітула Сестер Служебниць Непорочної Діви Марії. Капітула буде присвячена темі: «Новий погляд на харизму Засновників у світлі Божого Слова».  – як повідомляє Радіо Ватикан.

 

Під час Капітули будуть розглядатися такі важливі справи Згромадження: вибір нової Головної Настоятельки та чотирьох Дорадниць; перегляд Конституції і Директив та Документу Формації Згромадження; перегляд пропозицій від чернечих Провінцій; оновлення духовності Згромадження;  перевірка й оцінка вірності харизмі засновників та апостоляту у світлі Євангелія та розпізнавання знаків часу, щоб відповісти на потреби Церкви.

 

У неділю, 10 липня 2011 р., учасниці ХІІ Загальної Капітули Сестер Служебниць Непорочної Діви Марії співатимуть Святу Літургію в каплиці Радіо Ватикану.

 

Джерело: Департамент інформації УГКЦ