//

Молитва за канонізацію бл. Івана Павла ІІ

"Лицарі Колумба" розпочали молитву за канонізацію бл. Івана Павла II. Це одна з резолюцій, прийнятих на Раді минулого тижня у Ченстохові. Лицарі Колумба в документі підкреслили, що ставлення і слова польського Папи "були наріжним каменем для занепаду комунізму і відродження свободи нашої країни на зламі 80-х і 90-х років минулого століття."

 

Члени Згромадження пообіцяли, що "вони будуть у своїй діяльності свідками папського навчання і реалізовуватимуть цей спадок у Польщі". Також вирішено молитися за канонізацію блаженного Івана Павла II.

 

Лицарі також зобов'язалися підтримувати всі ініціативи, започатковані Конференцією польського єпископату, будувати культуру життя. Було також вирішено сприяти діяльності, що стосуються захисту людського життя і збереження його гідності.

 

Зауважимо, що організація була заснована наприкінці дев'ятнадцятого століття в підвалі церкви Святої Марії в Нью-Хейвен, штат Коннектикут, 29-річним о. Майклом Мак-Гівні. Члени цієї сімейної братньої організації заприсяглися захищати свою країну, сім'ю і віру. У даний час  "Лицарі Колумба" допомагають сім'ям досягти фінансового забезпечення через страхування життя, довічні пенсії і довгострокові страхові програми,  витрачають багато часу соціальному служінню та волонтерству.

 

 

За матеріалами wiara.pl