//

Американський проповідник заявив про помилку і назвав нову дату загибелі Землі

Каліфорнійський проповідник, що передрікав кінець світу 21 травня, заявив, що допустився помилки, і назвав нову дату загибелі людства - 21 жовтня. Цього разу помилки бути не повинно, обіцяв 89-річний Херолд /Гарольд/ Кемпінг, що зробив в понеділок заяву в штаб- квартирі християнської радіостанції «Фемілі радіо» в місті Окленд /штат Каліфорнія/. Дана радіостанція передавала звернення Кемпінга в прямому ефірі і витратила мільйони доларів на розміщення щитів і наклейок з його пророцтвами.


Кемпінг, колишній інженер, дуже точно виклав своє пророцтво, до якого прислухалися і якому повірили тисячі мешканців планети. Катаклізми, що завершуються поглинанням  Землі вогненною кулею, повинні були початися в шостій годині вечора в кожному часовому поясі. За словами Кемпінга, в рай попаде лише 200 млн. чоловік, а неминуча загибель чекає 6,5 млрд. жителів планети, передає ИТАР-ТАСС.


Американський проповідник зізнається в прорахунках вдруге. У 1992 році він передбачав, що апокаліпсис станеться 15 вересня 1994 р.


Пророцтва стали вигідною рекламною кампанією для «Фемілі радіо». У 2009 році вона повідомила федеральні органи влади США про свій фінансовий стан. Так, радіостанція із статусом некомерційної організації відзвітувала про отримання добровільних пожертвувань на суму 18,3 млн. доларів. Вартість активів перевищувала 104 млн. доларів, включаючи цінні папери вартістю 34 млн. доларів.

 

Джерело: www.blagovest-info.ru