//

Чуда Івана Павла ІІ між некатоликами

За повідомленнями італійських ЗМІ, постулятор каузи Івана Павла ІІ о. Славомір Одер повідомив про факти чуд, які були вчинені за заступництвом папи Івана Павла ІІ між некатоликами.

 

Так на адресу постулятури надійшло свідчення Брена Бейкера з Техасу, баптиста, який за заступництвом Івана Павла ІІ був оздоровлений від раку товстої кишки. 

 

Д.В. Річардс, англіканець, повідомив постулятуру, що у автомобільній аварії йому було розірвано м’язи на ногах, які ніяк не заживали. Пан Річардс терпів жахливі болі. Коли він почув про смерть Івана Павла ІІ, то подумки попрохав його про заступництво. На другий день пан Річардсон був повністю здоровий.

 

Православна росіянка Ірина Клінова, повідомила постулятуру, про те, що вона три роки молилася за свого паралізованого сина. Між іконками біля ліжка сина вона поставила і зображення папи-поляка, часто звертаючись до нього про заступництво. За коротний час її син був повністю оздоровлений. Сама пані Клінова це оздоровлення приписує небесному заступництву Івана Павла ІІ.

 

Ці листи-свідчення знаходяться між документами постулятури під порядковими номерами 47, 156 та 853 відповідно.

 

Джерело: www.jutarnji.hr