//

Дипломатична зустріч щодо підготовки ВДМ

Мадрид, 31 березня 2011 .- Бенін, Оман, Німеччина, Сальвадорія та Бельгія, п'ять із тридцяти семи країн, які взяли участь у неофіційній нараді щодо організації Всесвітнього Дня Молоді (ВДМ) .

 

Монсеньйора César Franco, Генерального координатора ВДМ було запрошено як керівника церемонії, а також Yago de la Cierva, виконавчого директора і голови відділу дипломатичних відносин в організації ВДМ 2011 року, ці та інші люди зібралися для того, щоб обговорити плани на цьогорічний Світовий День Молоді.

Зустріч стала своєрідною демонстрацією проблем та можливостей, які виникають у ці дні у консульських бюро для молоді, яка братиме участь у ВДМ.

Монсеньйор Franco відновив порядок релігійної участі у ВДМ Святішого Отця, у якій є запланована зустріч з інвалідами, волонтерами та семінаристами. Також він нагадав про важливість реєстрації молодих людей для участі у ВДМ для того, щоб скористатися усіма послугами, які надає ВДМ, такі як покриття витрат на медичне обслуговування учасників під час перебування в Іспанії.

У свою чергу João Castel-Branco de Silveira, перший секретар Посольства Португалії в Республіці Іспанії та декан консульського корпусу в Мадриді, заявив, що «спонукання місцевого населення до реєстрації молоді в участі у ВДМ є запорукою забезпечення комфорту їх перебування в Іспанії». Castel-Branco заявив, що одним із головних завдань координаторів ВДМ є «забезпечення безпеки та дипломатичної безпеки під час перебування молоді у ВДМ».

Після кількох нарад з представниками посольств основних країн, які візьмуть участі у Всесвітньому Дні Молоді  та представниками ВДМ, відбулося більше 25 двохсторонніх нарад, які відбулися у Мадриді.

Джерело: www.madrid11.com/uk/