//

У Львові відбувся семінар для сестер-економок УГКЦ

Нещодавно у монастирі Згромадження сестер служебниць Непорочної Діви Марії, що у Львові, відбувся семінар для економок із монаших чинів і згромаджень УГКЦ. Такі семінари проходять з ініціативи Відділу розвитку Патріаршої курїі УГКЦ.

 

Як пояснили організатори заходу, семінар - це позачергова модульна зустріч сестер-економок, під час якого запрошений викладач  детально розглядає обрану черницями тему зустрічі. Крім цього, на таких заходах економки ознайомлюються з побутом того монастиря, в якому ця зустріч відбувається. Кожен семінар проходитиме щоразу в іншому жіночому монастирі.

 

Цього разу доповідачем семінару була Наталя Бордун, керівник Інституту лідерства та управління Українського католицького університету. Тема зустрічі була присвячена управлінню персоналом, а основна увага була зосереджена на мотивації, тобто на тому, що підвищує ефективність роботи людини. Так, учасники семінару дійшли висновку: 1) мотиви - це думки, які не можна побачити; 2) природа потреб людини є динамічною; 3) існує відмінність між мотивацією людей і тим, як вони її виражають.

 

Департамент інформації УГКЦ