//

Храм Пресвятої Євхаристії запрошує львів’ян стати миколаями

Миколаєм може стати кожен. Хоч до моменту, коли Святий завітає з подарунками ще більше місяця, та вже сьогодні діти пишуть йому листи. Тому Святому вже потрібна допомога львів’ян.

 

Охочим стати помічниками Чудотворця потрібно лише прийти у храм Пресвятої Євхаристії та взяти листа із проханнями, якого написали діти-сироти та діти з малозабезпечених сімей.

 

 

 

У храмі Пресвятої Євхаристії справжня канцелярія Святого Миколая. Робота кипить, адже більше сотні дітей-сиріт та дітей із малозабезпечених сімей доручили свої листи із проханнями помічникам Чудотворця. Так званими руками Миколая може стати кожен, хто прийде і візьме листа.

 

Після того, як кольоровій карточці присвоять номер котрогось із листів, його вішають на деревце. Воно стоятиме у храмі, допоки кожен із листів не знайде свого адресата.

 

Канцелярія святого Миколая працює вже не перший рік. Кожного разу християнська молодь спільно із молодіжною комісією намагається не просто передати дарунки дітям, але й створити їм справжнє свято.

 

Якщо минулоріч Святий Миколай приходив до дітей у сиротинець чи додому, то цьогоріч діти отримають ще й цілий день цікавих та пізнавальних розваг.

 

Отець Тарас каже, що зараз раді будь-якій допомозі. Адже є чимало дітей, які просять в дарунок не іграшки, а просто щось поїсти.

 

Долучитись до акції і допомогти Миколаєві не оминути у ніч з 18 на 19 грудня жодну дитячу подушку, може кожен. Для цього потрібно лише прийти до церкви і взяти листа.

 

Джерело: http://lviv24.com