//

У Львові розпочав роботу "Фонд - Разом для молоді"

Презентація Благодійної Організації "Фонд - Разом для молоді", створеної в червні 2012 року, відбулася 22 вересня у конференц-залі при монастирі оо. Салезіян у Львові (вул. Личаківська, 175). Метою діяльності Фонду є здійснення благодійної діяльності, спрямованої на духовний, інтелектуальний, культурний та особистісний розвиток дітей та молоді.

 

Основні завдання Фонду - це допомога у розвитку та розкритті здібностей талановитих дітей і молоді, сприяння щодо створення умов для їх прояву та вдосконалення, патріотичне виховання, збереження духовних цінностей і традицій, допомога в реалізації науково-освітніх програм, сприяння розвитку культури, освіти і науки, в тому числі реалізації програм національно-культурного та духовного розвитку, підтримка у наданні доступу молоді, особливо малозабезпеченої, до культурних та духовних цінностей, художньої творчості та мистецтва, сприяння охороні і збереженню культурної спадщини, історико-культурного та духовного середовища, пам'яток  історії та культури.

 

Головний координатор проекту Анастасія Гій: "Основою ідеєю створення БО є праця для молоді, але не просто праця для молоді, а праця в стилі святого отця Івана Боско, котрий все своє життя присвятив потребуючим дітям та молоді. 

 

«Любіть те, що любить молодь, і молодь полюбить те, що ви захочете їй дати» - так він казав до своїх наступників. Найперше, що ми хочемо дати молодій людині – це розуміння «себе» в цьому світі, допомогти їй знайти те, що вона шукає. Оскільки наш Фонд складається з молодих осіб, то ми знаємо чого потребує теперішня молодь і, в свою чергу, шукатимемо всі можливі шляхи задоволення цих потреб у світлі християнських цінностей".

 

Адреса Фонду: м. Львів, вул. Хоткевича 16 (при Гімназії Блаженного Климентія Шептицького)

 

Джерело: dyvensvit.org