//

Батько Анджеліни захищає християнські погляди мами Бреда від нападів

Перед лицем різкої критики, яку викликала Джейн Пітт, матір відомого голлівудського актора Бреда Пітта, котра закликала християн не голосувати на президентських виборах за Барака Обаму, що підтримує аборти і гомозв’язки, на її захист став відомий актор Джон Войт.


Противниця Обами і його проабортивної політики, котра відкрито заявляє про свої погляди, отримала навіть погрози смерті на свою адресу і почала побоюватись за свою безпеку.


Відомий 74-річний актор Джон Войт, котрий зіграв роль Івана Павла ІІ у фільмі «Папа Іван Павло ІІ» і отримав премію «Оскар» за роль у фільмі «Повернення додому» в 1978 р., є батьком Анджеліни Джолі, дружини Бреда Пітта. Він наголосив на тому, що погоджується з поглядами своєї свахи Джейн Пітт і дивується її відвазі. Солідарність зі своєю матір’ю висловив також її молодший син – Дуг.


Лист Джейн Пітт із закликом до християн голосувати за Ромні викликав жах і лють в акторських колах Голівуду, де домінують ліберальні і ліві погляди. До типових представників цього світу належить також Бред Пітт, котрий разом із Анджеліною Джолі кілька років тому оголосили, що не братимуть шлюбу допоки не будуть легалізовані гомосексуальні зв’язки.


За матеріалами deon.pl