//

Захисники сім'ї в США готуються до вирішальної сутички

Заява Обами, що відтепер він виступає за легалізацію одностатевих «шлюбів», не здивувала, але стурбувала всіх американців, що зберігають традиційні уявлення про шлюб та сім'ю.

 

Вже в 31 штаті з 50 законодавчо оголосили, що визнають шлюбом моногамний союз чоловіка і жінки. Останнім з них стала Північна Кароліна, де відповідний референдум пройшов 8 травня. На захист сім'ї та шлюбу проголосували 61 відсоток виборців, за одностатеві «шлюби» - 39%.

 

Багато спостерігачів вважають, що Обама своєю заявою відштовхнув від себе значну частину латиноамериканців і негрів, які були основою його електорату. Так, в Північній Кароліні чи не головними пропагандистами прийняття Першої поправки до конституції штату, що захищає шлюб, стали пастори негритянських церков. Те ж саме було і в Каліфорнії: латиноамериканці і негри в більшості виступили за Восьму поправку, яка скасувала гомосексуальні «шлюби», які вже були легалізовані в штаті, і визначила шлюб як союз чоловіка і жінки.

 

«Обама відштовхнув основні «хиткі» штати, - зокрема, Північну Кароліну і Вірджинію, - і ще більше розлютив центральні штати, які сповідують сімейні цінності. Це політичне самогубство», - пише «Вашингтон таймс».

 

Ця ж газета зазначає, що коли в Північній Кароліні оголосили про перемогу прихильників Першої поправки, представники сил, що лобіюють одностатеві «шлюби» заявили, що оскаржать результати референдуму в суді. «Іншими словами, вони будуть діяти так само, як в Каліфорнії: спробують через суддів-ліваків скасувати результат народного волевиявлення. Це тиранія юристів, замаскована під права людини; неприкрита спроба нав'язати більшості неоязичницьку аморальність. Проштовхування подання про нормальність гомосексуалізму - прояв тоталітарного початку в самій серцевині лібералізму. Правляча кліка намагається зверху нав'язати переворот в соціальних відносинах », - заявляє оглядач «Вашингтон таймс ».

 

Всі християнські Церкви, що зберегли вірність біблійній моралі, засудили виступ Обами, і закликали своїх послідовників, у тому числі політиків, ясно висловитися на захист сім'ї. «Крісчен пост» сформулювала п'ять причин для цього:

1. Кожен раз, коли питання про «одностатеві шлюби» виносилось на всенародне голосування, результати були на користь традиційної сім'ї - навіть в Каліфорнії, відомою вільністю своїх звичаїв (потужне гомосексуальне лобі в Голівуді, «Мекка гомосексуалістів» - Сан-Франциско).
2. Пропаганда і юридичне визнання одностатевих союзів суперечать громадському благу. Коли заявляють, що сім'я нічим не відрізняється від будь-якої іншої форми відносин між статями, це не на користь ні жінкам, ні дітям, ні майбутньому всього суспільства.
3. Шлюбом завжди і всюди називався союз, головна мета якого - народження і виховання дітей. Навіть у суспільствах, де гомосексуалізм був в порядку речей, одностатеві стосунки ніколи шлюбом не називали і до нього не прирівнювали.
4. Легалізація одностатевих «шлюбів» означає визнання нормою того, що всі основні релігії, в тому числі і християнство, вважають гріхом. Християнин цього підтримати не може. Содомський гріх повинен засуджуватися суспільством хоча б тому, що суспільний осуд багатьох від цього гріха втримує.
5. «Тих, хто здається, завойовують». Наступним кроком за легалізацією одностатевих «шлюбів» буде заборона засуджувати гомосексуалізм взагалі - а отже, заборона християнства як такого.

 

За матеріалами www.regions.ru