//

На Хмельниччині християни об'єдналися для захисту подружжя

Тиждень приурочений тематиці цінностей християнського подружжя проводять вірні УГКЦ, УПЦ КП, РКЦ, християни-баптисти та християни віри євангельської у Дунаєвцях Хмельницької області. 13-19 травня почергово у храмах та приміщеннях релігійних спільнот відбуваються спільні Богослужіння та засідання у рамках семінару на тему “Щаслива родина”.

 

Учасники кожного дня слухають доповіді на тему “Чому подружжя — це чоловік та дружина”, “Цнотливість — це гідність чи сором”, “Шлюб — це благословення чи формальність”, “Місце дитині в сім'ї”.

 

“Такими заходами ми хочемо показати, що християнська родина - це центр суспільства і Церква завжди стоятиме на захисті моральності та сімейних цінностей”, - зазначає о. Дмитро Сухович, адміністратор греко-католицької парафії Дунаєвець.

 

У рамках заходу, 13 травня відбулася хода “щасливих родин”. За словами організаторів, сім'ї, які вважають себе щасливими, пройшли колоною вулицями міста. Їх супроводжував оркестр та представники влади. Останні брали участь в усіх богослужіннях.

 

На 19 травня заплановано святковий концерт, на якому будуть цінними подарунками нагордять сім'ї, які прожили у шлюбі, більше 50 років.

 

Джерело: www.tze.org.ua