//

Бразилія: подяка за 60 років існування конференціі єпископів

Закінчилася пленарна конференція бразильських єпископів. В ході зустрічі Національна конференція бразильських єпископів подякувала Господу за 60 років свого існування. Обговорення закінчилося подячною Літургією в національній марійській святині  Апаресіда, під головуванням нового папського нунція, архиєпископа Джованні д'Аніелло.

 

На початку Літургії кардинал Раймунду Дамашено Ассіс, від імені єпископів привітав нового представника Святого Престолу в найбільшій католицькій країні Латинської Америки. "Я хотів би побажати новому нунцію, щоб його місія була успішною, оскільки вона починається під опікою нашої Пані з Апаресіди, покровительки Бразилії", - заявив голова Конференції єпископів.

 

У своїй проповіді архиєпископ Джованні д'Аніелло висловив привітання від імені Папи Бенедикта XVI та запевнення в щоденній молитві. "Разом з вами всіма хочу пережити глибоку єдність, яка має існувати між нами, і довірити мою місію  Богоматері з Апаресіди, королеві і покровительці Бразилії, щоби вона підтримала мене в цій місії і була заступницею перед Отцем", - сказав новий нунцій.

 

За матеріалами radiovaticana.org