//

Хресна дорога для родин Львівської Архиєпархії

У неділю, 1 квітня, Комісія Родини Львівської Архиєпархії, вже традиційно як і кожного року в час Великого посту організувала Хресну дорогу для родин в святому місці с. Страдчі (Яворівський р-н).

 

Провадив Хресну Дорогу голова Комісії Родини отець Тарас Фітьо. Як повідомила секретар Комісії Родини Львівської Архиєпархії Гуцол Лілія, розпочав ієрей Хресну дорогу з промови, що Хресна Дорога - це не лише миттєве побожне почуття чи сентиментальне співчуття страждаючого Христа, але цей хресний шлях, це мій особистий шлях моїх страждань, страхів самотності який я проходжу із Христом і який завжди мене заведе до Воскресіння!

 

Незважаючи на надто мінливу погоду, понад 70 осіб, серед яких були молоді подружні пари та сім’ї, якими опікується Комісія Родини Львівської Архиєпархії, прийшли в цей день на святу Страдецьку гору, щоб помолитися за свої родини, дітей, і отримати ласки та благодаті від Господа.

 

Погода під час спільної молитви, була досить різною, на першій стації почав падати град, небо вкрили темні хмари, пізніше пішов сніг з дощем, віяв сильний вітер зі снігом. На деяких стаціях із-за хмар трішки пробивалося сонячне світло, а на останній 15-ій молитовній зупинці -  Воскресіння Ісуса Христа, яка є лише у Страдчі негода завершилася і все довкола опромінило сонце!

 

По завершенні Хресної ходи, отець Тарас поблагословив всіх прочан і помирував святим елеєм! Опісля, всі присутні з Божою Благодаттю помандрували до Львова.


Інформацію та фотографії подала Гуцол Ліля,
секретар Комісії Родини Львівської Архиєпархії

 

Джерело: www.ugcc.lviv.ua