//

Папа в Твіттері протягом посту

Дехто відмовляється від улюбленої їжі на час посту, дехто вибирає біблійні курси або особливим чином допомагає потребуючим. Але у нашому суспільстві, яке стрімко секуляризується, багато молодих людей взагалі жодним чином не дотримуються посту у будь-якій формі. Тому Папська Рада Соціальних Комунікацій виступила з ідеєю сфокусувати серця і думки на проблемах, які порушує послання Папи Бенедикта XVI на Великий Піст 2012 року.

 


Починаючи від Попільної Середи уривки папського послання щодня протягом посту викладатимуться в Твіттер, а потім до уваги пропонуватимуться його промови і документи з метою зацікавити медіа-покоління і заохотити їх шукати більшого.

 


Секретар Папської Ради Соціальних Комунікацій монс.Пол Тайґе зауважив, що «багато ключових ідей Євангелія якраз поміщаються у 140 символів». «Сайт pope2you мав феноменальний успіх, бо після запуску протягом одного-двох тижнів мав понад 5 мільйонів входів… рівень зацікавленості був таким, що ми продовжуємо утримувати його, зосереджуючись на великих темах життя Церкви – Різдві, Великодні, Всесвітньому Дні Молоді» - розповів монсеньйор.

 

За матеріалами: radiovaticana.org