//

Семінарія дякує за Патріярха

17 лютого, Львівська Духовна Семінарія Святого Духа долучилася до загальнодержавних святкувань 120-ї річниці від дня народження визначного церковного та громадського діяча, ісповідника віри – Патріарха Йосифа (Сліпого).

 

Зокрема, під час Божественної Літургії віце-ректор Львівської Духовної Семінарії Святого Духа – о. Орест Демко, зачитав Пастирське послання Синоду Єпископів УГКЦ до вірних з нагоди 120-літнього ювілею Патріарха Йосифа (Сліпого), у якому від імені Синоду Єпископів Української Греко-Католицької Церкви Глава і Отець УГКЦ Блаженніший Святослав закликав «зробити своїми його ідеали та, заручившись його заступництвом перед престолом Всевишнього, намагатися ними жити й утверджувати їх у нашому українському народі».

 

Після завершення Літургії священики та семінарійна спільнота помолились панахиду за упокій душі та в наміренні прослави на землі особи Патріарха Йосифа, особи, що є, за словами Блаженнішого Святослава, є «великим скарбом не лише для нашої Церкви і українського народу, а й для всієї Вселенської Церкви».


Андрій Чорнописький
Медіа-центр ЛДС / www.ugcc.lviv.ua