//

Різдвяний обід для потребуючих

Спільнота Святого Егідія, місія якої полягає у наданні соціальної допомоги малозабезпеченим та самотнім особам похилого віку у часі різдвяних свят організувала дві святкові трапези для потребуючих м. Львова.

 

Перший різдвяний обід відбувся 7 січня в каплиці храму Святого Климентія Папи (м. Львів, вул. Ген. Чупринки, 70). На цій святковій трапезі були присутні близько 180 бездомних та бідних осіб міста. Людей привітали мер Львова Андрій Садовий та єпископ-помічник Львівської архиєпархії  УГКЦ владика Венедикт, який поблагословив святковий стіл. Перед гостями виступили студентський вертеп та хор "Soli Deo". Після трапези усі присутні отримали різдвяні подарунки.

 

8 січня в день Собору Пресвятої Богородиці такий обід відбувся у Львівському геріатричному пансіонаті (м. Львів, вул. Медової Печери, 71). У старечому будинку усіх мешканців із святами привітали о. Іван Курилець духівник та член спільноти Святого Егідія, та синкел у справах мирян і монашества Львівської Архиєпархії о. Віталій Дудкевич, ЧСВВ, який поблагословив святкову трапезу. Присутніх колядою звеселяв хор "Soli Deo". Опісля усі мешканці будинку отримали подарунки.


Повідомив о.Іван Курилець,
духівник та член спільноти Св. Егідія м. Львова

Джерело: www.ugcc.lviv.ua