//

Посол Латвії у Ватикані вручив Бенедикту XVI книгу «Світло світу» латиською мовою

Посол Латвії при Святому Престолі Ейнарс Сіманіс на зустрічі з Бенедиктом XVI вручив Папі Римському книгу «Світло світу» латиською мовою, а також привітання від президента Латвії Андріса Берзіньша.

 

Бенедикт XVI висловив радість з приводу подарунка, а також подякував за те, що книга «Світло світу», що представляє собою інтерв'ю, розширене до масштабів окремої книги, дійшла і до Латвії, а також була перекладена латиською мовою.

 

Як відзначають в прес-центрі Міністерства закордонних справ Латвії, під час зустрічі Понтифік передав благословення всьому народу Латвії, а також привітав їх з Новим роком, побажавши сповнення всіх бажань.

 

На зустрічі посол ЛР при Святому Престолі розповів Понтифіку, що Латвія сподівається в найближчому майбутньому прийняти у себе Всесвітній День Молоді. Також у розмові був відзначений і той факт, що титул «Європейська людина року - 2011» в Латвії був вручений Ризькому Архиєпископу-митрополиту Збігнєву Станкевичу, що саме по собі є доказом того, що роль Церкви у суспільному житті латвійців дуже велика, а жителі пов'язують своє майбутнє і духовне відродження з Церквою.

 

За матеріалами: Благовест-инфо