//

Всесвітня зустріч католицьких родин 2012 апелює до гостинності міланців

У новому році Католицька Церква проведе чергову, вже Сьому Всесвітню зустріч сімей, яка відбудеться в італійському Мілані з 30 травня по 3 червня. Архиєпархія хоче визначити 100000 сімей, які гостинно приймуть відповідну кількість сімей - учасників Зустрічі в Мілані - до 31 березня.

 

Як пояснив єпископ Ермініо Де Скальци у відеозверненні, розміщеному на офіційному архиєпархіальному сайті, зустріч має тему, яка хвилює не тільки католиків: «Сім'я: робота і свято». Єрарх зазначив, що Божа любов - вічна і нескінченна, але в русі часу вона проявляється саме через сім'ю.

 

"У зустрічі візьмуть участь не лише католицькі сім'ї з різних країн, а й не-християни і навіть невіруючі - всі ті люди, які вірять у єдність і взаємну відданість у шлюбному союзі, - додав єпископ .- Також серед них будуть і ті , що мають зранене зрадою подруга серце, - сказав представник Міланській архиєпархії .- Газети, - продовжив він, - завжди говорять тільки про труднощі в сім'ї, але є дуже щасливі сім'ї. Я завжди підкреслюю,-продовжував єпископ, - що, після Бога, найкращою на землі є справжня сім'я, де пара живе в любові. Бог обрав любов між подружжям, щоб з них зробити знак і таємницю Своєї любові. Звичайно,-каже єпископ, - хотілося б провести цю подію якнайкраще, щоби проявиявити диво, яке відбувається на наших очах, коли збираються разом так багато люблячих сімей. "

 

У свою чергу цивільна влада рівнічноіталійського міста почала підготовку до події світового масштабу, для чого призначений спеціальний уповноважений. «Наше місто відкриває обійми для всіх, хто приїде", - додала заступник мера Марія Грація Гвіда.
 

За матеріалами: Ватыканскае радые