//

Папа до молоді Католицької Акції: вчіться допомагати іншим

19 грудня Бенедикт ХVI зустрівся у Ватикані з групою італійської молоді Католицької Акції. У ході зустрічі зі Святішим Отцем молоді італійці познайомили Понтифіка зі своєю ініціативою побудувати в Болівії для молоді країни бібліотеку і дитячий садок. Папа у промові до них висловив свою радість з цього рішення. "Завжди будьте чуйними до тих, хто потребує допомоги. Робіть, як Ісус, Який не залишав нікого одиноким перед проблемами, але завжди з ними зустрічався, ділив труднощі, допомагав і давав силу і Божий спокій ", - сказав Папа.

 

Потім Папа нагадав слова, якими Ісус звернувся до Бартимея, сліпого жебрака: "Вставай, Бог кличе тебе". "У цих словах ми знаходимо не тільки заклик Ісуса до нас, але це заклик Бога життя, щоб ми в своєму житті вчилися допомагати іншим і говорити Ісусові: дякую за все, що Ти мені дав", - сказав Папа.

 

Святіший Отець зазначив, що заклик "Вставай, Бог кличе тебе" ми отримали багато разів у своєму житті. "Перший раз це сталося, коли отримали дар життя. Ми повинні бути завжди уважними до цього великого дару, дякувати за нього і просити Бога, щоб наділив цим радісним даром всіх молодих людей світу: щоб всі мали повагу у своєму житті, і щоб всі мали все необхідне для життя ", - сказав Понтифік.

 

Папа нагадав, що заклик "Вставай, Бог кличе тебе", ми отримали також під час Таїнств Хрещення і Євхаристії, коли наша дружба з Ісусом стала дуже близькою. Тепер Він завжди супроводжує нас на нашому шляху життя. "Дорога молодь! Відгукніться на заклик Господа, який кличе вас до дружби з Ним: Він ніколи вас не розчарує ", - сказав Бенедикт ХVI до молоді Католицької Акції.
 

 

За матеріалами: Ватиканскае радые