//

Уряд Шрі-Ланки вибачився перед несправедливо очорненою монахинею

Суд Шрі-Ланки  не висунув звинувачень очорненій пресою цієї країни монахині зі Згромадження Місіонерок Любові та повністю звільнив її від звинувачень. Сестру Марію-Елізу звинуватили у торгівлі дітьми з католицького дитячого будинку, яким вона керувала. Сьогодні на слуханнях суддя відкликав цю справу.


Індійську місіонерку заарештували місяць тому, після цього поліція Шрі-Ланки провела обшук в осередку сестер у Mуратаві. Ще перед обшуком уряд Шрі-Ланки висловив жаль з приводу цих подій і вибачився перед монахинею зі Згромадження Бл. Матері Терези за це трагічне непорозуміння. Однак не було оприлюднено жодної офіційної позиції. Проте зараз справедливість взяла гору, і сестра Марія-Еліза офіційно звільнена від усіх закидів.


Католицький дитячий будинок, відомий на острові через глибоку відданість монахинь служінню дітям і жінкам з вулиці. Однак нелегка, але успішна діяльність місіонерок викликає заздрість інших релігійних громад, які, ймовірно, розповсюдили неправдиві свідчення проти виховного закладу, яким керують місіонерки.


За матеріалами: Radio Watykańskie