//

"Об'їжджаючи родючі землі півдня України, я хочу подякувати Богові за щедрий урожай пшениці, котрою є ви..." - Глава УГКЦ

"На завершення свого візиту до Одесько-Кримського екзархату УГКЦ хочу просити Бога, щоб вірні цього екзархату мали гідний простір для богопочитання, щоби на українській землі було зведено багато храмів, де б ви могли гідно приносити Господові жертву вашого життя. Лише тоді і Одещина, і вся Україна зможе сповнитися невимовною божественною радістю", - сказав Блаженніший Святослав (Шевчук), Глава УГКЦ, 12 грудня 2011 року під час недільної проповіді в храмі Андрія Первозванного м. Одеса в рамках душпастирського візиту до Одесько-Кримського екзархату УГКЦ.

 

Блаженніший Святослав наголосив, що у світі зараз простежується явище секуляризації. "Світ наче викидає Бога із людського життя, усуває Його із суспільства, гадаючи, що людство може бути багатим і щасливим без Господа", - сказав Глава УГКЦ. Через це, за словами Предстоятеля, людство переживає сьогодні економічну кризу, тим самим Бог показує неміч і безумство людської особи. В День 20-річчя проведення референдуму на підтвердження Акту проголошення Незалежності України 1 грудня 2011 року, зауважує Блаженніший, Глави Церков України прийняли звернення, в якому йдеться про духовне коріння економічної кризи.

 

"Об'їжджаючи ці родючі землі півдня України, я хочу подякувати Богові за щедрий урожай пшениці, котрою є ви, і хочу побажати, щоб ви знайшли поживу для своєї душі в Церкві, яку ви так любити і підтримуєте", - завершив Блаженніший Святослав (Шевчук), Глава УГКЦ.

 

Департамент інформації УГКЦ