//

Рим: проект послуг для паломників

Спеціальні пропозиції для проживання паломників, що прибудуть на беатифікацію Івана Павла II запропонує організація для паломників римської єпархії - повідомляють представники Вічного міста, що братимуть участь у приготуванні святкування 1 травня.


Матеріально-технічне забезпечення цього масового заходу стало темою наради представників влади італійській столиці та церкви в четвер.

 

Під час цієї наради не були прийняті конкретні рішення, тому що римський муніципалітет чекає детальної інформації від церкви про беатифікаційну церемонію. Це найближчими днями мають узгодити Ватикан і вікаріат Риму.

 

Поки відомо, що Єпархіальна паломницька організація «Opera Romana Pellegrinaggi» має намір запропонувати готелям та іншим структурам і закладам проживання спеціальний пакет послуг, призначений для паломників, що прибуватимуть на беатифікацію. Мета ініціаторів – «заспокоїти» ринок цін в туристичній індустрії. Уже зазначалося раніше, що багато власників готелів і закладів проживання значно підняли ціни у квітні й травні.


Поки деталі цієї пропозиції невідомі.

 

За матеріалами info.wiara.pl