//

Представлено хорватський переклад ІІ тому «Ісус з Назарету» Бенедикта ХVІ

Видавничий дім «Verbum»  представив хорватський переклад ІІ тому книги папи Бенедикта ХVІ «Ісус з Назарету. Від в’їзду в Єрусалим до Воскресіння». Книгу презентував Загребський Архиєпископ Високопреосвященніший кардинал Йосип Бозаніч.

 

«Хоча ця книжка повна різних даних, вона читається легко і не відпускає свого читача аж поки не буде перечитана від палітурки до палітурки. Після прочитання людина прагне продовження діалогу, але вже не з книгою, а з Тим, про Кого ця книга», - відзначив Загребський кардинал.

 

Директор Видавничого дому «Verbum»  пан Мірослав Радаль зазначив, що ця книга уже стала бестселером у світі, а тепер доступна і читачеві на хорватській мові. Як зазначив Пан Радаль, перший том «Ісус з Назарету» видавався в Хорватії тричі і уже розійшлося більше ніж мільйон примірників цієї книги. Пан Радаль сподівається на такий же успіх й другого тому.

 

Головний редактор видавничого дому «Verbum» пан Петар Балта відзначив, що цей видавничий дім уже видав усі книги папи Бенедикта ХVІ  - Йозефа Рацінґера і завжди готовий до того, щоб видавати нові книги цього автора.

 

Джерело: www.ika.hr

Довідка «Католицького Оглядача»:  Видавничий дім «Verbum» (місто Спліт)  - видавничий холдінг, який спеціалізується на видавництві католицької релігійної літератури. Це повністю самоокупний проект, який тісно співпрацює з Хорватською єпископською Конференцією. В Хорватії існує також три великі релігійні видавництва – «Kršćanska sadašnjost» (місто Загреб), «U prava trenutak» (місто Джяково), «Glas koncila» (місто Загреб). Завдяки цим видавництвам 4,5 млн. хорватських католиків одними з перших у світі отримують якісні переклади документів Католицької Церкви, теологічних та філософських творів, а також цінних книжок католицьких авторів.


«Католицький Оглядач» поцікавився, коли український читач зможе отримати на українській мові нову папину книжку до рук. Ось інформація, яку ми отримали від о. Романа Безпалька, головного редактора видавництва "Місіонер": "Зараз йде активна робота над другою частиною книги "Ісус з Назарету" Папи Бенедикта ХVI і ми сподіваємося, що в липні зможемо віддати рукопис до друку. Тому читачі можуть очікувати, що в липні або наприкінці  літа вже зможуть знайти цю книгу в книжкових крамницях, а на Книжковому Форумі, який відбудеться на початку вересня, книга "Ісус з Назарету" точно буде в продажу".