//

Під проводом молодіжної комісії відбувся сплав гірською річкою

У суботу, 12 травня, 23 молоді особи на чолі із заступником Голови молодіжної комісії Львівської Архиєпархії о. Любомиром Гладюком вирушили у незвичайну мандрівку гірським сплавом понад 30 км по р. Стрий, біля с. Розгірче Сколівського р-ну на Львівщині.

 

Як було повідомлено в комісії розпочалась подорож із спільної молитви, благословення отця на щасливе звершення сплаву і короткого інструктажу на випадок непередбачуваних ситуацій.

 

Після половини пройденого шляху відбулася зупинка і спільний польовий обід. По завершенні сплаву відбулася молитва до Богородиці у скельному монастирі  VII ст. с. Розгірче  і наука для молоді.

 

Особливістю цього сплаву каже о. Любомир Гладюк стала участь в ньому невоцерковленої молоді. Багато з них уперше бачили священика на човні у такому незвичному статусі. «Саме в таких ситуаціях молода людина переосмислює роль священика, коли священик діє не лише в церкві, а йде шукати молоду людину в те середовище, яке для молоді є цікавим. Саме це і є основне завдання молодіжної Комісії в Церкві» - зазначив отець Любомир Гладюк.

 

Сплав закінчився подякою Богові за чудовий день, погоду та можливість бути разом і творити єдину спільноту.

 

Як зазначають в молодіжній комісії, в майбутньому такі спільні екстремальні подорожі для молоді стануть традиційними.

 

Повідомлено в Молодіжній Комісії
Львівської Архиєпархії

Джерело: www.ugcc.lviv.ua